Friday, October 29, 2010

Muusikasoovitus vol 3

Kuna nädalavahetus on tulekul ja ilmselt kirjutamiseks suur mahti pole, kirjutan ühe hooga mitu postitust ette ära. Seekordses muusikasoovituses jagan teiega oma kõige uuemat lemmikut. All-female ska bänd Jaapanist. Ega siin palju sõnu vaja polegi, kuulake ja ma usun, et võtab jala tatsuma küll. Neil on tuubis enam-vähem kõik lood väga head ja raske oli valida lugu, mida siia välja panna, aga valitud see lõpuks sai. Miks just antud lugu? Sest alguses näitab pikalt nende trummarit ja minu meelest on ta üks ütlemata lahe pelmeen. Lammutab mehiselt igatahes.

Ühtlasi tahaks selle looga tervitada kallist koolivenda Kristot, kellel oli keskkooli aegu üks ütlemata põnev hobi õppida pii komakohti pähe. Kes veel ei tea, siis pii komakohtade jada on ilma tsükliteta, mis tähendab, et numbrite järjekord on täiesti random ja jadas puuduvad kordused. Õnneks sai keskkool läbi ja Kristol tekkis palju asjalikum ja toredam hobi Aasia blogi näol.
Kristo, kui sa seda loed, siis mitu komakohta sul lõpuks pähe jäi? Ma mäletan, et 300 oli vist rekord?

1 comment:

nadja said...

lapsepõlvest meenub mingi hägune mälestus, et kunagi oli kuskil kahvli saates ka mingi poiss, kelle PI hobi oli. kas tegu on sama indiviidiga?