Monday, October 25, 2010

Argised teemad

Mingil kummalisel põhjusel otsustasin oma debüüt-postituse kirjutada absoluutselt argistel teemadel - ei midagi põrutavat, aga teistel autoritel ja võib-olla ka mõnel lugejal (kui meil neid on) on siis süda rahul, et suutsin õiges kohas accept vajutada, kui mind kaasa kirjutama kutsuti.

Niisiis kodustest asjadest:

* Meil elab valamukapis mingi näriline. Kartuleid otsima minnes leidsin väikseid pabulaid ja ühe näritud porgandi. Sellest sai järeldatud, et kapis elav näriline on jänes. Jõululaua menüü hakkab vaikselt ise ennast kokku panema.

* Sain laenuks vahvliküpsetamise agregaadi. Aparaadiks on seda nagu palju nimetada, masin ka ei ole. On vist lihtsalt asi. Algus oli raske. Esimene "vahvel" haihtus ainult praegudesse ära ja muud rõõmu kui väga tüütu puhastamisprotseduur, see ei pakkunud. Teine tuli juba parem. Krõmpsuv, aga eraldus raua küljest 2x2 cm suuruste juppidena. Kolmas ei soostundu laskma ennast rulli keerata, aga sealt edasi on puhas töövõit. Nüüd on mul taldrikutäis vahvleid, sest vahvliise läks küpsetamise käigus üle.

Nii, ma lähen joonisan nüüd mõne kauni toavaate düreri meetodit kasutades.

Tervitades,
Piia

7 comments:

t05h4 said...

Jaga siis meiega ka oma toavaateid :)

piiiia said...

ma jõudsin alles kaasaskantava kitarrivõimu kolmvaate ja kahe aksonomeetriani.

t05h4 said...

Küll see düreri meetod on üks kole ja keeruline asi. Aga kui valmis saad, siis näita ikkagi.

olevait said...

minusugune põmmpea sai alles eile õhtul õllest valgustatuna aru, et see plogi siin on ju tegelikult kolhoos, mitte onu antoni, keda ma ainukesena siit seltskonnast korra näinud olen, uus veebikodu :)

t05h4 said...

Hah :D päris segane võis see asi tunduda enne kui aru said :P

olevait said...

no seesama argine artikkel kapi-jänesest pani mõtted jooksma ja siis kaesin postituste alt nimesid ja oligi ameerika avastatud :D

nadja said...

:Dliiga hea.