Friday, October 29, 2010

tip of the day - korduvkasutatav multifunktsionaalne mõõtevahend!

Kolleegidega tekkis intrigeeriv diskussioon, kuidas mõõta mehe (aktiivsees olekus) riista, kui mees ei taha et ta riista mõõdetakse.

Appi tõttab tädi Kroku!

Kõigepealt tuleb valida hetk seksi käigus, mil infot varjav härra ei oma täit vaatenurka oma riistvarale, magab joomase peaga (lipp püsti) või on muul viisil teadvusetu.

Järgmisena tuleb käed soojaks teha: randmeringid, käte üksteise vastu hõõrumine, paksude reite korral nende vahel käsade temperatuuri tõstmine.

Kolmandaks, tuleb teha selline käeasend :



(Vt ka shaka, pimpspace ; viipekeelne Y)
Selliselt tekib legitiimne mõõtevahend, mida tuleb siis ettevaatlikult asetada mõõteobjektile. NB! arvestada tuleb mõõteobjekti eripära, ehk lisada tuleb circa 3 sentimeetrit ala, mis on peidus ning mida seetõttu ei saa üheselt katta (kotid on ees). Ettevaatust antud takistusest möödapääsmise üritamisel, oht sooritada tahtmatu eesnäärme kontroll!

Ning seejärel tuleb leida mõõtevahendi kontrollimisvahend (joonlaud), mis aitab andmeid täpsustada. Ettenägelikumad on mõõtevahendi juba eelnevalt kalibreerinud.

NB! Kui ühest käest ei piisa, kasutada teist lisaks. Kui sellest ka ei piisa siis võtke teadmiseks, et antud mõõtevahend ei sobigi kasutamiseks zoofiilidele.

5 comments:

Absolutely Fabulous said...

Eriti tuleb veel rõhutada seda, et mõõtevahend on tõepoolest korduvkasutatav.

Birks said...

http://media.ebaumsworld.com/picture/elevent/CruelestTattoo.jpg

Kah variant :D

Kroku said...

Jaa, sest kui mõõdulinti kasutad, siis rebib subjekt selle puruks ja teist korda ei õnnestu kasutada.

Anonymous said...

loodan, et see mõõtmistehnika on kohane ka enesemõõtmiseks, sest hiljuti just sai pea samasuguse konstruktsiooniga ennast hinnatud.
MQ

Anonymous said...

kui ta nagu enivei teadvusetu on, kust ta siis teab, et mõõdulinti kasutatakse?

ja sõrme laius on ka päris hea mõõtvahend, sest kui nt on 1,5 Y, kust kurat sa tead, kui koma viis seal on.