Thursday, November 4, 2010

Twilight dumb-face

Sai ju tehtud supermegaühisblogi, aga kuna keegi teine kirjutada ei viitsi, siis genereerin mina ainuisikuliselt teile siin väikest päikest igasse päeva. Teemaks täna on juba varemmainitud twilighti film. Mina ei suutnud väga süvitsi minna ja filmi plot jäi mulle üsna kättesaamatuks, sest pidev skisofreeniline dialoog ajas mu täiesti segadusse. Pattinson muudkui jahus sellest kui halb ta Bella jaoks on ja siis igal võimalusel viirastus talle. Lõpuks olid Bellal närvid läbi nagu põldhiirel vampiiride pärast ja proovis libahuntidega ka liini ajada. No ühesõnaga ma ei suutnud eriti süveneda. Mul pole absurdi vastu midagi kui on hästi tehtud absurd. Näiteks Taxidermia on hea. Mitu korda nähtud ja julgen kõigile soovitada. Ungari haardkoor selline.
Aga tagasi videvikusaaga juurde. Ainus läbiv asi, mis mulle meelde jäi no need idioodid näoilmed kogu filmi vältel. Ma ei oskagi seda muud moodi nimetada kui twilight dumb-face. Mokk töllakil, tatt ripakil ja varjamatu dumbass silmist peegeldumas.
Ka muudel elualadel võib kohata twilight dumb-face'i. Kohe tuleb meelde ilmakuulus vutimees Ronaldo, kes teeb seda nägu iga kord kui ta platsil perseli kukub ja saab aru, et kohtunik ei mõtlegi vastasmeeskonnale tema koperdamise eest viga anda.
Kiire google search ja siin teile väike galerii twilight dumb-face'idest:










Do you get my dirft?

3 comments:

Anonymous said...

Ei oskagi seda kuidagi muudmoodi kommenteerida kui et:


RABAROCK ON TAGASI!

Suvi algab jälle Järvakandis - aasta pausi pidanud festival Rabarock leiab aset 17. ja 18. juunil 2011. Kuuendat korda toimuva Rabarocki passid tulevad müüki 10. novembril.

Kuna Rabarocki passid on olnud läbi aastate popid aastalõpukingid, siis lähevad piletid ka tänavu müüki juba 10. novembril. Vaatamata kultuuriürituste käibemaksu tõusule ja euroeelsele hinnarallile on Rabarocki festivali passide soodushind täpselt sama, mis kaks aastat tagasi, ehk 555 krooni. "Loodus on aastajagu tühja kohta sallinud, poleks ilus seda lahkust kuritarvitada. Meil on väga hea meel, et meie partnerid ja toetajad on jätkuvalt festivaliga ühes paadis ning seda tugevamalt kui kunagi varem. Lisaks oleme arvatud Tallinn 2011 programmi,“ kommenteerib festivali korraldaja Kristo Rajasaare. Alates 2005. aastast toimunud Rabarock on viie suve jooksul toonud Eesti publikuni mitmekesise valiku muusikamaailma olulistest nimedest. Järvakandi lavadel on rockilegendid vaheldunud noorte aktuaalsete artistidega, muusika polkast rockini ja metalist indie’ni. Nagu varasemalt, on ka saabuval festivalil varuks hulk põnevaid üllatusi. Esimesed artistid kuulutatakse välja järgmise aasta alguses, siis tõuseb ka piletihind.

Rabarock on viiel suvel toonud Eesti publikuni mitmekesise valiku muusikamaailma olulistest nimedest: Sparks, The Fall, Danko Jones, Laibach, Electric Six, The Misfits, The Exploited, Therapy?, Gary Numan, Ladytron ja paljud teised tegijad ning muidugi kodumaised rockstaarid. Spetsiaalselt Rabarockiks on lavalaudadele naasnud legendaarsed kodumaised kultuskollektiivid Rosta Aknad, Mr. Lawrence, Tõnis Mägi & Muusik Seif, Silvi Vrait & Ultima Thule, Onu Bella Bänd. Senine Rabarocki publikurekord on 13 000 inimest.

Rabarocki festivalipassid soodushinnaga 555 krooni on alates 10. novembrist müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Festivali info ja uudised kodulehel www.rabarock.ee
Vaata lisa ka Facebookis ja Twitteris.



Austusega
Ikka teie Göran Svensson

Birks said...

Ma olin ka suures elevuses kui selle avastasin. Kuupäevad said igatahes lukku pandud!

olevait said...

mina igal juhul ostan juba järgmisel nädalal pileti ära! Rabarockil näeme, raisk!!!