Thursday, March 10, 2011

Reise Reise, Seemann Reise

Järjekordselt pühin mõneks päevaks kodumaa tolmu jalgelt ja lähen vaatan, mis teispool merd toimub. Nende komandeeringutega on see huvitav asi, et vanasti ma olin krdi kettas kui sai jälle kuskile välismaale minna. Esiteks sellepärast, et uued kohad ja muljed ja teiseks sellepärast, et pole parimat moodust tööpäeva surnuks lüüa kui olla komandeeringus. Sina reisid, aga palk tiksub. Meeleldi planeerisin oma tööreise nii, et teisipäeva hommikul lähed ja reede hommikul tuled. Tööd justkui tehakse, aga kontoris istuma ei pea.
Praeguse arbeit'iga on nii, et töö on küll põnev, aga seda on kuradima palju ja kui ma kuskil bisnistripil pool nädalat ärapussutan, siis see tegemata töö jääb tuleval nädalal minu kanda. Seega muud valikut pole kui planeerida oma komandirovka poolest persest nädalavahetusse, et hiljem tegemata asju vähem oleks.
Võib ju unistada, et tuksis nädalavahetuse eest saab millalgi vaba päeva võtta, aga see ilmselt ongi ainult unistus, sest töö ikkagi kuhjub, vahet pole, kas komandeeringus või vabal päeval.
Mõnes mõttes hea ka, et ei pea nädalavahetusel viinakuradiga tõtt vahtima ja üle pika aja näeb, missugune see legendaarne laupäeva ennelõuna välja näeb :)
Et teil vahepeal ilma minuta igav ei oleks, jätan teile siia ühe lugemiskommi. Eilne läks ilmselgelt peale ja isegi austet blogija oli üllatunud kümme korda kasvanud külastatavuse üle. Loodan siis, et olete diskreetsed ja ei reeda mind :) Konfrontatsiooni ma ei karda, ma saan vaidlustest ja vastasseisudest energiat. Lihtsalt ajalugu näitab, et igasugune konfrontatsioon kaotab blogihulludel innukuse ja peab jälle tükk aega uusi deliiriumeid otsima.
Aga võetagu siis brauser ja trükitagu aadressiribale "enekuleunim", sappa plogspot ja ongi asi müts. Hiad lugemist ja pole tänu väärt.

Palavate suudlustega,
Teie Kõigekallim

13 comments:

Koomas Toomas said...

Meie Liit
nagu Rahvaliit :)

Ja kellel neid komasid ja jutumärke vaja ongi, kui elus on palju tähtsamaid asju!?

Koomas Toomas said...

ja teie otsite siin kiisukesi ja tupsukesi ja nunnukezi?

http://20aastathiljem.blogspot.com/

vaata korra, ja hommikukohvi ei muutu mitte magusaka, vaid nii läägeks, et purtsatad selle täie pasaga üle laua.

Kliiniline pilt on ikka tõsiselt õõvastav.

Ivš said...

Jagaks siis omalt poolt ka, et minu isiklik lemmik on identiteedikriisis noormees, kes tahaks rohkem tsikkidega suhelda, aga ta ei julge. Samas on kõik need, kes temaga ise suhtlema tulevad, vaalad või "minu jaoks liiga lühike" jne.

Samal skeemil siis dutusis ja sappa bläägspäät.

Absolutely Fabulous said...

Tsiteerin:
"Need, kes ei meeldi, nendega käitub külmemalt, ning siis paneb neid veel rohkem mind tahtma, samas need, kes mulle meeldivad, nendega käitub otsesemalt siis ei huvitu nad enam. Samas, kui on chikk, kes meeldib, ma olen külm ta vastu, samas minust ta nii väga huvitatud pole.. ei juhtugi midagi."

Oh seda püha lihtsameelsust...

Absolutely Fabulous said...

VÄGA tsiteeritav blogi (y)

Koomas Toomas said...

sick!

Ivš said...

Türr, jaga veel, jälle läks keegi otule psühholoogilisi nõuandeid jagama! Faak!

Absolutely Fabulous said...

Ma RÄÄGIN. Jumala ohtlik on see. Peab ikka tegema nagu politoloog Nusik või kuulus organisatsioon the Watchers - observe and record, never interfere.

Ivš said...

Ja üleüldse, miks sinu blogi lukus on? Hakkasid seal pornoteatrit tegema? :)

leila said...

Ah, las jagavad nõuandeid. Ega grafomaanid sellepärast veel järgi ei jäta. :D

Absolutely Fabulous said...

Pole lukus, isiklik on. Ei tea kõiki meiliaadresse, et kutseid saata.

Ivš said...

ohana@hot.ee, ma hea meelega loeksin edasi, kui väga isiklik pole. Aga kui nt verepäevade ootusest kirjutama hakkasid, siis võibolla isegi ei soovi :D.

poliitiliselt korrektne printsess said...

Siin hakkab juba päris asjalik andmebaas välja kujunema. Ma oleks suures dešifreerimishoos praegu juba kinnitussõna kah lahtrisse tagantpoolt ettepoole kirjutanud.