Monday, May 30, 2011

Aga kui sa mind ei armasta...

Oeh.
Ei saa jätta endale.
Valan välja.
Et kõik ausalt ära rääkida, pean hetkeks ajas kanduma eelmise pühapäeva õhtusse.
Me nimelt vaatame superstaarisaadet.
On teine pikk ja lohisev, kuid osalejad õnneks vahvad noored inimesed.
Ja teatati tookord, lõpetuseks, et järgmises saates lauldakse sallerit. Smailersi-hendrikut, noh.
Ohkasime kergete tüdimus- ja õudusvärinatega, kuid kuna kellaaeg oli hiline, ei hakand suurt plõksima.
Aga nüüd, eile õhtul, oli see kohal.
(Kui Sa, austatud mr. Hendrik, nüüd juhtud lugejate seltsis olema, siis...1) ma olin Geneka kuulaja ja austaja, tõesõna. Lahe oli. 2)ma pean lugu inimestest, kes on leidnud oma tee ning kõnnivad uhkelt sellel hoolimata kurjade karjumisest, kadedate kriiskamisest ja tigedate targutustest. 3) ja ära pahanda, kui muusikakauge tüüp kuskil interneti nurga taga midagi arvab. Sul on täpselt samad õigused.)
Mulle ei meeldi nähtus nimega Smilers. Meediavaatlejate jaoks sisaldab see teatavasti ema, poega ja püha vaimu(ehk siis naist, kes õnneks madalat profiili hoiab.) Pluss kohutavas koguses imalat maeiteagimismuusikat, mis väidetavalt naistele raskelt peale pidi minema.
Ma ei tunne selliseid naisi.
Ka naised, keda tunnen, peavad tükk aega mõtlema, kas nad mõnd hendrikufänni teavad.
Jah, mäletate, need olid need jõledad 90-ndad, kui ainukesed suvetuurijad olid tuukvikkstart, terminaator, kuldne triio ja me tänane kangelane. Märksõnadeks neile, kes juba unustanud - dzhinnlongdrink, burks, bemar, biitshpaarti.
Seda enam ma ei saa aru, miks noored arenevad lauljad peavad tegelema sellise sodi kaverdamisega?????
Kas prodjuusseritel pole tõesti enam ühtegi ideed, millega kogu seda tsirkust 10-aastastele maha müüa??
Teame, et telekastis ei juhtu midagi juhuslikult. Kas hendriku populaarsus kipub ehk vähenema, et sponsoreerides saadet jälle laineharjale tõusta - suvi ju tulemas???
Tramaisaaaru.
Lastest on kahju.

Kadestan neid inimesi järjest rohkem, kellel tv-kast puudub.
Pean vist aknaid natuke lahti hoidma ja seinu vähe pesema.

Tosijees, amarillo.

15 comments:

Anonymous said...

Lootsin kusjuures, et avan sinu blogi ja leian kirjatüki sellest, kuidas "Kinotehase" võitja ei tea eesti kirjandusklassikuid, viide:

http://www.ohtuleht.ee/428890


Millegipärast oleks oodanud sinu kommentaari antud teemal. Aga kui nii, siis nii.

Antud teemal oskan vaid öelda, et tean üht tulihingelist fänni. Käib igal võimalikul ja mitte-võimalikul Sal-Salleri kontserdil. Blondiin. Õpib Tartu Ülikoolis.

Tuukan said...

eehh...mmm...jah..
Oleme tõesti õhtalehe tellijad ning igahommikune leheuurimine on kosutavaks päevaalguseks.
2 silma vahele jäi vist, saadan, jah..
Parandan end.
Ehk nagu ühe mu jälgitava ploogi autor tavatseb alati mõista anda: ei mina jõua üksinda kogu maailma ära parandada...

Anonymous said...

No teadupärast on Õhtuleht selline leht, mida "keegi ei loe ja keegi ei telli", aga kui seltskonnas mingit uudist sealt kommenteerida, teavad äkki kõik, millest ja kellest jutt käib...

Anonymous said...

Teades natuke saate kaadritagust poolt, siis Smilersi valik olevat olnud produtsendi kindel soov ja tahtmine, kelle muusikaline silmaring ilmselgelt ei ole just kõige avaram...

Rents said...

Aknaid lahti hoidma? Ei nojah, mõned rikkurid saavad endale sellist luksust ajukahjustuseta lubada. Mina täna proovisin - sain kuulda, kuidas vanaema lapselast hellitavalt "sitamaikaks" kutsus ja telefoniga rääkides (stiilselt, ühes käes suits, teises telefon) röögatas nii kõvasti "SILGUVITT", et mulle oli teise tuppa kuulda.

Anonymous said...

silguvitt - muahhahahaaaa. oeh.
te peaks oma blogi kultuuriblogiks ümber nimetama - filmide, muusika, raamatute, luule, kultuuriinimeste (mis need meie staarid muud on) jne tutvustamine ja kajastamine oma lugejatele väärib sellist nimetust kindlasti. ja no lisaks need uued väljendid...

patsy

Tuukan said...

Silgu sellestsamusest pole ma`gi enne kuuld.
Haardkoor, puhas haardkoor.
"Kultuur" suisa kisendab kajastamise järgi.
Varsti jõuan naisteportaalideni.

Anonymous said...

Äkki oli "sitavanka"? Täiesti eestikeelne tavaväljend.

Rents said...

Sitavikat käis küll ka korra läbi, aga see teine oli ikka raudselt sitamaika. Vankasid polnud.

Nordictiger said...

Pange tallele. Uus sõnaus varsti tulemas, võimalus võita nii kuld kui hõbemedal korraga.

Tuukan said...

oo!!
Tiiger!!
Mida küll vanad eestlased sel ootamatul puhul tegid??
Õuh!!

Anonymous said...

Ehk vanad eestlased vikati ning maikaga oma second-hand söögi koristasidki..
Saller on jäänud samasse ringi jõlkuma: täis peaga maandub kuskil önnetu saatusega tibi juures ning hinge läinud eriliselt kurb elulugu paneb hingekeeled uue hiti poegimsel helisema.
Koidu-poiss oskab aga elada. Teeb aga iga uue super-hüperstaariga vastu jaani dueti ning suvetuur kuulsuse laineharjal taas eestlaste(eriti depressiivsetes väikelinnades)südameid soojendamas. Ja ka rahakotti paisutamas.
Holt

Revenga said...

Kohati ikka paha, kui telekasti pole. Nagu mittesuitsetaja suitsetajate seas - esimene nügitakse vaikselt seltskonnast, enamasti isegi seda märkamata ja endale teadvustamata välja.
Oled mitu nädalat ülikooli kõrvalt telekata ühikas ilus olnud, lähed siis koju ja ei saagi aru, kes on mingi Rosanna või Kasatšoki Jüri. Hea, et too plast-lõua-Marko (ma olen täiega kade, kogun meeleheitlikult raha kunstlõua jaoks) tuttav ette tuli, muidu oleks puhta piinlik olnud.

KK said...

Hea teada, et on inimesi, kellele Smilers ei meeldi.

Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.