Monday, May 9, 2011

Хаунебу! Хаунебу!!

Ilus päev, kallid lugejad, kas pole?!

Ajal, mil ontlikumad meist kaaluvad uue murutraktori ostu või Hurghada külastust, ei saa me ometi eirata seda maailma osa, millele..noh, diplomaatiliselt öeldes..teadus seletust pole leidnud.
Tänane arutlus on pühendatud lendavatele taldrikutele, UFO-dele.
Jätame, vähemalt esialgu, eemale kildkonnad, kelle suhtumine antud nähtusesse on servapealne.
Näiteks osad mõtlejad väidavad, et kõik va taldrekuid ei näegi - seisavad 2 matsi; 1 näeb, teine ei halligi. Eeldame siiski, et me kõik oleme selleks suutelised.
Veel eemaldame seltsinglased, kes kui kooris ruigavad - ei ole olemas, ei saa olla, pole võimalik, me ei laskugi arutellu jne..nende mureks ehk siis ülemäärane nn "kastis mõtlemine", mõningane üleõppimine või valitsuste lõa otsas(jess, ma teadsin seda!!) töllerdamine. Vahet pole.
Uuritavad nähtused, milledele tegi lapsepõlves ettevalmistusi kapsaks loetud E. Raua"Lugu lendavate taldrikutega" on inimkonda saatnud.....muidugi sellest hetkest alates, kui inimkond neid esmakordselt nägi, loogiline.
Teadlastele on tuntud muistses Indias kasutatud vimana`d - salapärased lennuvahendid.
Põliseestlastele on ammuteada fakt, et meie kunagised eellased tulid siia seadeldistega "kuura" ja "vesikuura" (A.Mossin)
Vabalt võisid need okste, käbide ja hundinuiadega maskeeritud lendseadmed olla, onju?
Ehkki olen vastavat infot otsinud ja isegi vabadussõdalast pereliikmena omanud, pole kahjuks veel teada, kas kuulsatele soomusrongidele(Anton Irv!!) lisaks ka taevast tuletoetust jagati.
Küll aga läheb asi põnevaks 30-ndate Saksamaal. Herr Meissner leidis nimelt üles ülijuhi kohale asetatud püsimagneti ootamatu, kuid lõbusa leviteerimise. Aadu jagas muidugi matsu kohe ära ja kihutas insinöörid garaazhi nikerdama.Tulemuseks Haunebu I.
Loomulikult saavad tehnotaustaga lugejad aru, et ülijuhtiv kompunn oli aparaatuse põranda sees ning magneti rollis - üllatus, üllatus - meie maakera!!
Seetõttu kihab internet videotest, kus on näha selle massina stardiplatvorme, jooniseid, lõbu- ja sõjasõite jpm. Kurski kaarel olla taoline edasi-tagasi süstinud ja valu andnud niiet...!
Veel enam.
Huviline, kui tal veidigi aega on võrgus kolada, leiab üles ühe palve teksti. Palve on suunatud meie erilise tähelepanu objektile - maavälise tsivilisatsiooni lennumasinate parvele. Ja töötama pidi see imenipp-imetrikk nii, et palvetaja suunab oma (otse südamest, muidugi) tulnud soovi (tulge, palun, kesteiganeskaeioleks, kohe meid päästma varjude ja surma orust) pilootideni, kes siis ootavad-loendavad, kuni palvetajate mass on muutunud kriitiliseks. Ja siis nad kohe tulevadki.
Tooma ja uueks looma, teate küll.
Siinkohal tooksin esile järjekordseid eksperte, kes väidavad, et võõrtsivilisatsioonikud juba ammu tarenurgas kükivad. Eri liike olla tervelt 14; üksteisega nad ka mingid bestikad ei olevat, inimestega(rääkimata koduloomadest) tegevat mõned jõledaid katseid.
Kõik valitsuste(jess!!ma teadsin seda!!) vaikival nõusolekul....
Mustadest helikopteritest ma parem ei räägikski.
2012 aastast räägin ka kunagi hiljem.
Nagu näete, käib meie silme eest varjatult hull andmine.
Nii nagu üleval, nõnda ka all, eks!
Seetõttu ei mõistakski ma murutraktorite ostjaid niiväga hukka.
Võibolla on just nemad meie liigi päästjad.
Kuulake tähelepanelikult teksti.

Oma kohtumistest seletamatuga võite ka siin rääkida.
Või siis mitte.

6 comments:

Anonymous said...

kui 90 minutit püsivust leida siis see on täitsa huvitav dokfilm: http://www.youtube.com/watch?v=UfMz10iNDDA&feature=share

Anonymous said...

Ma ei usu uhvosid. Ei usu inimesi ka, kes väidavad, et neid näinud on. Mu arust on see kõik üks hülgemöga.

Absolutely Fabulous said...

Billy Connollyl oli väga veenev argument tulnukate vastu: "They never seem to show up at a supermodel's house. It's always some tattooed drunk guy in a car park. If I had an anal probe, I know where I would go."

Anonymous said...

So be it. http://www.youtube.com/watch?v=HhGuXCuDb1U

Tuukan said...

Meediauurijad on registreerinud ka paavsti avalduse - teikitiisi, frendid, kui taldrekuga tüübid tulevadki, on nad ju Issanda Jumala enda kätetöö.
Niiet võtke veel üks õlu.

Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.