Friday, May 27, 2011

Blondiinidest

Tänu tublide kommenteerijate vihjetele jõudsin välja ühe tõelise blondiinini. Neiu on pärit Ukrainast ja kahjuks on see klipp, mida teiega jagan, venekeelne. Need, kes rahvusromantilistel põhjustel koolis vene keelt hinde pärast õppisid, jäävad nüüd puhtast kullast ilma. Lohutuseks võin siiski neiu lühitutvustuse tõlke siia panna:

Tanja Strebkova
Pärit Simferopolist
Vanus: 27

Perekond: Ema ja isa on Tšernomorski panga juhatuses. Vanem vend Aleksei

Haridus: Kievi Rahvuslik Majandusülikool (eriala: pangandus) (Kas pole tuttav :)? Järjekordne tõestus sellest, et kõrgharidus mõnel keerulisel alal on tegelikult ka amööbile kättesaadav).

Töökoht: Isiklike poodide direktor

Tanja tunnistas ausalt üles, et peab ennast "mittesügavaks" inimeseks. Vanemad organiseerisid tütrele isikliku "äri" - avasid mitu poodi, kus müüakse juuksekosmeetikat ja meeste riideid. Hetkel elab Tanja kahes linnas, Simferopolis ja Kievis. Simferopol talle väga ei meeldi ja peamiselt veedab ta aega Kievis, kuhu vanemad ostsid talle ka mitu korterit.

Ideaalne mees peaks nägema välja nagu Tigipko (Ukraina asepeaminister), sest Tanja isa on väga tema moodi.

Unistused: lapsena unistas stjuardessi ametist. Unistab, et saaks veelkord käia Dubais.

Huvid, hobid: Armastab mängida tennist, ekstreemne auto- ja mootorratta juhtimine, laulda sõpradega karaokebaaris.

Lemmiksöök, alkoholieelistused: armastab valget kuiva veini. Söögi osas igasugused eelistused puuduvad.

Omalt poolt lisan, et minule väga meeldis see koht, kus tibi purskkaevul kõõludes deklameeris ühe salmi Omar Khayyami pikast-pikast luuletusest, kus räägitakse, kuidas keegi nägi unes tarka meest, kes lausus, et mis sa magad, elu on niigi lühike, küll pärast surma hauas pikutad. Lõpuks tibi lisas, et see luuletus meenutab talle väga palju omaenda elu, sest ka talle väga meeldib magada. Jah...WTF???
Majandussfääri suundus ta sellepärast, et ta ei osanud kusagile mujale suunduda. Arvab, et on selgeltnägija, sest näeb väga selgelt tema ümber toimuvat.

Krt, ma ikkagi ei saa teile siia tõlget panna. Tibi reaalselt räägib nagu 4-aastane. Täiesti võimatu on seda seosetut teksti tõlkida. Meenutab kangesti ühte meie armastatud tippblogijat :D
"Kuulekad töötajad...äää... see pole see sõna, milline peab olema töötaja. Mulle meeldib kui töötaja on...ööö...nagu hea töötaja. Et ta armastaks oma tööd. Ja veel mulle meeldivad sellised töötajad, kui nad armastavad oma kliente ja nad tunnevad tooteid...õäö..siis peetakse neid väga headeks töötajateks." Reaalaselt nii vigaselt räägibki oma emakeelt. 

Aga vaadake ise:




EDIT: Valik juutuubi emotsionaalsematest kommentaaridest
Она работает директором?!!! ...Примите мои глубочайшие соболезнования, я бе ей швабру не доверил. Хотя, одну штуку я бы ей дал подержать.

 Я бы на месте родителей убил такое уебище тупорылое...Симферопольцы вы ее если увидите ебаните от меня веслом.

Работает директором чего? Вшивого бутика в Симферополе? Синдром ТП на лице крупным планом, блеать. Два слова связать не может.

...блиииин,размножаться ей не стоило бы....но ведь будет

4 comments:

Anonymous said...

Puhas kuld....

Kuvaleidja said...

:)))) Huuuuhhhh....
Noh, hea, et vanemad on panganduses, muidu poleks tal lootustki kunagi mehele saada. Vanasti anti "printsessidele" kaasa pool kuningriiki, et keegi nad ära võtaks, nüüd siis pool panka Ukrainas saadaval... :)

Anonymous said...

Kes on see armastatud tipp-blogija? Tahaks ka kohe täitsa lugeda!

Anonymous said...

Aga küll on kergem elada - pole mõtisklusi Elu ja Olemise ümber.
Mis nokite inimese kallal, ehkka kukkus sünnituslaualt :p
Holt