Monday, January 10, 2011

Milline häbi

Naabritädi tuli ukse taha küsimusega "Kas teil MEES on kodus?"
Kuna ei olnud, siis ta arvas, et ÄKKI saan mina ka teda aidata.

Alkoholipudel oli vaja lahti teha.

Kelleks ta mind peab, ah?

EDIT: siinkohal kuulutan Birksi soovil välja konkursi kõige leidlikumale pudeliavajale. Kommentaarid palun jätta kommentaaridesse. Kirjutage, mis oli ja kuidas sai.

11 comments:

Anonymous said...

turskeks joodikuks, obviously

anonüümne, aga andunud möliseja

Absolutely Fabulous said...

einoh, ma mõtsin, et äkki ta on tiibklaveri ostnud või tekkis enne surma soov näppida kedagi, kes ei ole 95 aastat vana, sest kõigeks muuks ma oleks ju ka kõlvanud, ja milleks siis need kahtlevad pilgud.

Ja p.s, mutike vaata et HÜPPAS koha peal õhku, kui ma likööri lahti sain.

Birks said...

Teen siis otsa ka ise lahti.

Kaunis nooruses kui klubi oli XS ja joogiks kõige odavam manastõrskaja isba, sai huuleläikega korke sisse lükatud veinidel.

Pirogovil, enne Atlantisesse minekut, avasime Metsmaasika Fizzi pudeleid prügikaste püsti hoidvate postide abiga.

Millegi pärast ei olnud suitsetajana õppinud avama pudeleid tšäksiga. See trikk sai alles hiljuti selgeks õpitud. Samuti ei oska ma avada teise pudeliga. AbFab pidi Tallinnasse sõites auto tee äärde tõmbama, et kõrval istuvale joodik-Birksile õllepudel lahti teha.

Koomas Toomas said...

Hilistesmelisena oma käega mutrist viilitud sõrmusega.

Anonymous said...

Koduse köögisahtli kõige kõvem õllepudeliavaja on puidust käepidemega suur jurakas millel on käepideme peale põletatud Jack Danielsi logo :) Teenisime me selle Birksiga kahekesi välja kunagi UG sünnipäeval kui onu Bella sealses välikohvikus plaate keerutas ja viktoriini läbi viis. Ma täpselt ei mäleta mille eest me selle saime aga mingi tants ja trall oli igatahes.

GS

Birks said...

:) Keerutasime seal, jah, ümber diskoripuldi. Seal oli keegi võitnud ka Jack Danielsi sõrmusekujulise avaja, millega sai proovitud Sassi lahti kangutata.

rojukene said...

Märkimisväärseim saavutus oli ilmselt see, kui sai veinipudel sukavardaga avatud, kusjuures kork ei lükkunud mitte õõnesanumasse, vaid tuli sealt välja. Kuidas, ma pole siiani päris kindel ning kahtlustan ka, et ma ilmselt ei suudaks enam sooritust edukalt korrata :)

Anonymous said...

Keskkoolis lõin õllepudelil kaela vastu betoonist elektriposti maha. Vaesed pubekad jõid õlle sellest hoolimata ära. Ettevaatlikult ja läbi hammaste, et võimalike kildudega mitte kõri läbi lõigata endal.

Absolutely Fabulous said...

Ma ise olen tegelenud selle klassikalise "teise pudeli või tulemasinaga" meetodiga.
Mööblit on ka kasutatud, aga ei midagi põnevat kahjuks.

Anonymous said...

ma osalesin hiljuti ühel veinipudeli maratonavamisel, kus mina ja üks noorsand maadlesime erinevate pulgalaadsete vahenditega (lusikad, pastakad, meigivahendid), et kork sisse lükata. ma lõpuks loobusin, aga noorsand oli visa ja kuidagi ta selle lõpuks sisse muljus. sellist vaeva pole ma enne näinud.

õllepudelite puhul olen näinud-kuulnud silmakoopa ja hammastega avamist, veini puhul on abiks kruvi ja näpitsad.

MQ

Eris said...

Mina oskan oma vasaku pupilliga õllekorki ära võtta ja keelega veinikorki veinipudeli sisse suruda ja hüpotaalamusega need korgid s-täheks teha.