Friday, February 11, 2011

Puhkusssss



Oleks siis, et кушать, работать on hoopis. Viiest päevast kahel istun tööl ja tegelen asjadega, millega üldiselt tegeleda ei tahaks.

Aga mõned mõtted, mis kolme diivanil vedeletud päevaga pähe on tulnud:
- Kuldhammas oleks ilgelt bling. Minu eas inimestel on ainult staaridel säherdune aksessuaar. Esialgu paneks ühe ja kui meeldima hakkab, võiks terve naeratuse säravamaks muuta.
Perekondlikul nõupidamisel laideti see mõte siiski maha. Kahju iseenesest. Samas olgu see siis The Ultimate BlogJob'i fashion tip of the month.
- Mõtlesin, et varjupaiga awareness'i mõttes võiks oma paksu eluka puuri toppida ja kassinäitusele minna. Laseks väiksematel külalistel viiekümne kopika eest Slavikut sabast sikutada ja loomapidamise nõuandenurgakeses näitaks, kuidas kassi hoida nii, et ravimite doseerimisel otse suhu kass teile liiga ei teeks. Olgem ausad, see toidu sisse segamine ja käpa peale määrimine on üks igavene mäkerdamine. Ka see mõte laideti perekondlikul nõupidamisel maha.

Üldiselt olen puhkusel nii väheproduktiivne kui võimalik. Kodune marsruut on voodi-peldik-külmkapp-telekas ja kuna kanaleid ka väga vahetada ei viitsi, siis olen kolme peamiselt MTV riälitit vahtinud. Konkurentsitud lemmikud on 16 And Pregnant, Teen Mom, If You Really Knew Me ja Jersey Shore. Lollide inimeste vaatamine telekast tõstab kõvasti enesehinnangut.

Aaga nädalavahetusel siis baaris näeme ;)

3 comments:

Koomas Toomas said...

Kuni viimse lauseni olin täitsa kindel, et pean sind lohutama ja pakkuma, et kui kuidagimoodi sealt raske tuhvli alt korraks õhku hingama pääsed, siis teeksin sulle, vaesekesele, õlle välja.

Aga ... paistab, et sa ka nädalavahetusel kõrtsigi koos politseiga. Oled sa kindel, et õllemõtet järsku koosolekul maha ei laideta? :P

Absolutely Fabulous said...

Ühe õlle ikka lubab võtta.

Anonymous said...

Ainult üks kuldhammas? Aga miks mitte mitu: http://www.krunkgrillz.com/