Friday, February 18, 2011

Artsy fartsy

Kuna endast pole midagi kirjutada, siis mõtlesin siin lolle inimesi kiruda, et kuidas on võimalik elada üle 20 aasta siin maal, mõtlemisorganid aanuses ja ilma igasuguse elementaarse enesekriitikata. Tahaks mõelda, et vanemad varem või hiljem ütlevad oma lastele, et me võime ju sind tingimusteta armastada, aga vaata kui sa teiste inimeste ees lolli mängid ja oma lollust laiale maailmale kuulutad, siis TEISED inimesed ilmselt hakkavad sulle mingi hetk ülevalt alla vaatama. Kui seda lapsele selgeks ei tee, siis saavadki neist idiootblogijad, kes hiljem sirguvad noorpoliitikuteks ja täiskasvanuna on nad lihtsalt agarad lollid, kellel on agarust pappi kokku ajada, aga mõistust selle arukaks kulutamiseks ei ole. Häid näiteid on palju, aga asi muutub nende näidete varal isiklikuks ja praegu parema meelega väldiks seda.
Sellised idioodid, kes vaatavad Grey Anatoomiat ja arvavad, et elu ongi selline ja et igast oma sammust rääkimine ja igale liigutusele tähtsuse omastamine on midagi diipi ja hästi lahedat. Ülehinnatud võimetest ma parem ei hakkagi rääkima. Krt normaalne inimene ostab flöödi, siis tal on kodus flööt, aga need jopskid ostavad fotoaparaadi ja on kohe fotograafid.
Ohbuh, ajas sita keema täna. Passiivsed jopskid mind ei häiri, aga need täiskasvanud, kes võtavad vaevaks internetti kirjutada, et nende vaieldamatud lemmikloomad on konn ja kärbes, aga nad ise ka ei tea miks, neil soovitan sotsiaalministeeriumisse pöörduda ja oma vaimuvaesus töövõimetuseks vormistada. Sellised idioodid on rahalise preemia ära teeninud.

Ega mu ving polnudki mõeldud konstruktiivsena ja mis sa ikka sellistega teha saad...ignoreerid ja ongi kõik.

Tahtsin tegelikult kallitele lugejatele filmisoovitust tekitada siia nädalavahetuseks, et kui tuleb pohmahommik ja aju nõuab midagi meelelahutuslikku, siis vaadake Cannibal Holocaust'i. Ma mingi paar aastat tagasi vaatasin ja jubedalt meeldis. Täna koperdasin treileri otsa ja mõtlesin, et paneks teile ka siia reklaami mõttes. Film on vanakool ja vist viiekümnes riigis keelatud isegi. Internetist saab siiski kätte ja usun, et külmaks ei jäta kedagi :)


Human Centipede'i hakkasin ka vaatama, aga hiline tund oli ja põneva koha peal jäi pooleli. Vaatab ära nädalavahetusel.

4 comments:

poliitiliselt korrektne printsess said...

Peaaegu igas postituses juba mõnitatakse mingit blogi ja üldse ei viidata... Mul pööravad sedasi sisikonnas must ja valge sapp lootusetult tülli suurest hingerõhumisest! Ega's igaüks ei ole meistergoogeldaja, mõned on infoühiskonnas abitud ka!

poliitiliselt korrektne printsess said...

P.S. Ei, ega ma tegelikult ei nõua avalikustamist, ma saan aru küll. Lihtsalt elan frustratsiooni välja. Selleks Internet ju ollagi.

Shmoo said...
This comment has been removed by the author.
t05h4 said...

Ilusti ja frustreerunult küsides saab ikka :) Ja igas postituses kirutakse sellepärast, et mul on kinnisidee ja teised kirjutavad vähe.