Tuesday, December 28, 2010

Rahustavat blogilugemist

Ikka juhtub, et istun blogtrees, vahin pakutavate blogide nimekirja ja kõik kirjutavad jubetarka juttu asjast, mille vastu neil suur kirg on või mõni loll kirjutab oma tühjast mõttemaailmast, kuhu kõrvale paneb iseendast tehtud pilte à la "Õhtune nunnukaz uute kõrvarõngastega". Siinkohal usun, et paljud teist tahaks seda viimast lugeda ja ma täitsa mõistan miks, tegemist on uue tõusva tähega kultusblogide taevas pärast Hellu HHS'i blogi. Linkima seda ei hakka, sest agarate lollide blogide linkimine suurtesse massidesse on viinud nende šedöövrite sulgemiseni. Meenutagem kiisuimpossibõli, kes väga avameelselt kirjutas sellest kuidas ta rasedana pirogovi trepist alla kukkus, sest vein oli hää või siis kirjamees Lennarti blogi raskustest oma Saatuseookeani raamatu kirjastamisel. Lõpuks oli ju ka eelpool mainit Hellu sunnitud oma blogile käntsel tegema, sest õuele sadas ootamatu populaarsus, millega siiras ja südamlik lamba-ants kuidagi toime ei tulnud. Siiamaani on kõige populaarsem guugli otsing, millega siia blogisse jõutakse "Hellu HHS". Pärast tänast postitust saame Hellu hääbuva feimi pealt ilmselt veel mõned klikid.
Nii et õhtust nunnukat uute kõrvarõngastega ei lingi ja loen ise seni kuni lastakse.
Teema juurde tagasi tulles, tahtsin öelda, et need kirglikult olulisest kirjutavad blogid on head ja toredad, aga vahest tahaks lihtsalt kerget visuaalset meelelahutust, mis ei sisaldaks lugematul hulgal reklaame ja muid pop-up'e. Nii, et kui tööl on aeglane päev või kodus on pohmakas ja teil on viisteist minutit vaba aega, siis nautige blogi sellest, kuidas Kim Jong-Il asju vaatab SIIN.

EDIT: Hahaha, keegi on juba õhtust nunnukat kõrvarõngastega guuglist leida üritanud :D No way Hose, no chance Lance, ma ei reeda seda bloogi.

6 comments:

Anonymous said...

Peab siis niisama kõvatama? :(

andunud blogilugeja

t05h4 said...

Hea Andunud Blogilugeja.

Niisama kõvatamises olen maailmameister ja kui võimalust näen, ei jäta seda kasutamata. Sulle aga igavateks hetkedeks soovitan mari-leen albersi blogi. Väga valgustav lugemine.

Absolutely Fabulous said...

Jep, sealt saab muuhulgas teada, et Mari-Leen on selle pärast nii paks, et ta ei ole nii rikas, et vähem süüa.

t05h4 said...

See väärib kohe eraldi postitust - kuidas ikka vaesus meid paksuks teeb.

Credo said...

ohissand jumal, kell on 2.25 ja peale MLA blogi lugemist ei tule und vist ülejärgmise nädala kolmapäevi. aitäh!
ps. lähen proovin 50 voldise vana tallinnaga siiski und tekitada...

Tuukan said...

Viimase aastaga olen üritanud kujundada oma väikese blog-kogumi, mida hommikuse konjakijoomise kõrvalt silmata...MLA sinna siiski ei mahu. Küll aga - mitte mingiski headusreastuses: meesintelligent-poolkirjanik, sotsiopaat ja imetluseihaleja; maa-naiskodanik, meheta, nn "teel olev"; pubeea üleelanud kohutavalt massiivse egoga tshikk; imehea huumorimeelega harvablogiv meeskodanik; ja siis käesolev kajam.
Kõiki neid ühendab peaaegu veatu eesti keele kasutus..Vastasel juhul hakkab tuukanionul tõsiselt halb.
Head lõppevat ja uhket uut!

Nibiru!!