Thursday, December 16, 2010

Göran säutsub

Meie püsilugeja Göran, kes ise on suur spordiguru ja võtab osa nii suusa- kui rattamaratonist (ka leheveergudel on tema saavutusi kajastatud), hoiatab meie lugejaskonda füüsilise lodevuse eest ja teatab, "Pange end ruttu Tartu maratonile kirja, viimased kohad saadaval!"

Sport massidesse!

7 comments:

olevait said...

ma soovin veel lisada, et ka tartu jooksumaratonist on see tubli noormees mitu korda osa võtnud! :) samuti ka rattarallist.

- panin end ka juba igaks juhuks kirja. kohti ei jagu enam palju.

Birks said...

Nii on! Göran on jooksnud ka lisaks suuskamisele ja rattasõidule.

Anonymous said...

Tahaksin lisada veel niipalju, et lähiajal on lõunaosariikide suurimasse metropoli plaanis moodustada treeningrühm. Ning nimetatud treeningrühma eesmärgiks ei ole teps mitte kõvatada teemadel kellel on vingemad pütilauad, kas fiššeril, määdshuusil või rossinjoonil, samuti mitte arutleda kelle käe peal olev gps-seade lutsutab sisse rohkem satelliite, et oma treeningkilomeetreid 15 cm täpsusega kirja panna, ega samuti mitte arutleda kui mitu % treeningust möödus aeroobses, anaeroobses, anaalses või vaginaalses pulsitsoonis. Mind ei koti samuti kelle klassikastiil on kõige andrusveerpalulikum või kes tritsutab nii uhkelt nagu Elmo Kassin. Jätaks hea meelega kõik sellised kõvatamised priitrilleputside ja artsoonetsite pärusmaaks, see tuleb neil päris hästi välja. Nimetatud väikese ent ometi sõbraliku treeningrühma eesmärk oleks, et kui sa tuled õhtul väsinuna töölt, oled endal mao head och paremat täis õginud, korra karvast kõhtu kratsinud, diivanile lösakile vajunud ning otsustanud, et "Täna ei lähe, ei viitsi" siis helistaks mõne aja pärast sulle keegi kes ütleb, et ajame ennast välja looduse ja värske õhu kätte ning liigutame enda perset. Ja ta teeks seda viisil, et sul oleks võimatu öelda talle "Ei" ning selle asemel ütled "Ma lasen natukene leiba luusse ja tunnikese pärast lähme!". Ja selle tegevuse vaheetapp on siis selline, et 20.veebruari hommikul koguneme kõik Otekale suusastaadionile, teeme ühe suure energiaringi ja grupikalli ja asjad, viskame "hai faiv!" ja ütleme "greit suksess!", paneme pütilauad alla ja kütame Elva poole minema. Nii on.

Treeningrühmaga saab liituda aadressil tahakssaagidatuuliroosmad@hotmail.com (tegemist on samuti minu msn kontaktiga)

P.S Treeninguid on plaanis läbi viia Tähtvere spordipargis aga loomulikult on teretulnud ka kõik teised ettepanekud.

Austusega
Ikka teie GS

Absolutely Fabulous said...

Suusatama? SUUSKADEGA? misMÕTTES?

Anonymous said...

On siuke tegevus olemas jah, ausõna.

http://www.youtube.com/watch?v=19zlBk1WksQ&feature=related

GS

Koomas Toomas said...

A'mis need peavad tegema, kes Rooli Tuusmaad saagida ei tahaks?

Anonymous said...

Suusatama :)

GS