Friday, July 8, 2011

Lapse mure



Täna, ajaviituseks Delfit sirvides, jäi silma kiri doktor Noormannile.
Kallis M,16!!
Doktor on tõenäoliselt vanemaealine ja väsinud, seetõttu nimetab ta Sinu küsimust rumalaks ja Sind..mitte tasemel olevaks. Küsija suu pihta löömine ei sobi, lihtsalt ei sobi.
Mina mõistan Sind!
Ei ole sugugi lihtne see tänapäeva 16-ste elu, oiei. Sa ju küsisid enda jaoks sobivaimalt inimeselt, mitte ei läinud veidratesse foorumitesse, tilkuvatele ilamokk-pervertidele ligi ajada. Tõenäoliselt pole ka Su suhted vanematega nii vahetud, siirad, kui olla võiks. Mina, erapooletu inimesemõistja-suunav abistaja võin Sulle öelda kolme asja.
Esiteks - bioloogia riigieksamit ei tasu vast tõesti võtta;
Teiseks - Sinu murega EI TOHI ujuda sellise sildiga märgistatud veekogudes:

Ja kolmandaks - kui ujuda ei saa, võib ju veel seksida. Kaloreid läeb rohkemgi.

4 comments:

Anonymous said...

lapsemure.ee ongi foorum, kus sellistele küsimustele täiesti mõistlikke vastuseid saab. sest vastavad lapsed ise ja neil pole veel sellist küünilist "ma raisk ei või jälle üks loll teismeline ai ma talle nüüd näitan oma sarkasimi klassi säh" suhtumist.

Absolutely Fabulous said...

Lugupeetud anonüümne, mina endise alaealise naisena teen näiteks vahet legitiimsete mureküsimuste a la "ma seksisin päevade ajal ilma kondoomita, aga suured tädid ütlesid, et ikka võib paha asi juhtuda" ja selliste vahel, kus inimene küsib, et kui raseduse ajal pille edasi võtta, siis kaksikuid ei saa, onjo?

Ma sügavalt kahtlen, et see karjääris ujumise küsimus omaealiste poolt pieteeditunde ja kaastundega vastu oleks võetud... Lollus on lollus ja selle välja ütlemine teeb inimesele teinekord ainult head.

Tuukan said...

Küsisin ühe vahva 16-se tshiki käest, kui vanaks ta murekirja autorit ka peab. Ütles, et 13. Kui ütlesin, et väidetavalt 16, oli tüüp hetke vait, kattis siis näo kätega ja tõi kuuldavale rea ebamääraseid, raskestitõlgendatavaid, ent see-eest väga koledaid häälitsusi. Ja väitis siis, et ei tema ega ta tuttavad pole ealeski tundnud( ega kuulnudki sellisest) sellise teadmiste/vanuse suhtega naissoost inimest.
Kõik teavad, kui palju janti on täiskasvanud lolliga. Aga enne seda on ta ju lapseealine loll.
Loll laps, noh.
Ja keegi PEAB talle seda ütlema.

Anonymous said...

vaadates kirjaoskust (õigemini selle puudumist), ei pakuks isegi mitte 13, vaid kuskil 9-10.