Sunday, August 14, 2011

Heng niikui taiva poole püvvass...

Kena kõik, eks!
Muusikateemat olen siiamaani küll häbemata vähe puudutanud, olgugi, et põnevust jagub seal tõesti küllaga. Proovin ikka kuulata muusikat, mitte niivõrd eri stiile, kuid mõningad suundumused hoian enda jaoks teravdatud tähelepanu all.
Hipp-räpp-hopp on inglisekeelsena mu jaoks oma võlu pea kaotanud, mida ei saa aga öelda muukeelse kohta. Vahvalt tuleb see pruunlasstiil välja nii hispaania-, prantsuse-, saksa- kui ka venekeelsete inimeste huulilt. Maakeelne on meil ju ka olemas, kuid..kuidagi marginaalne ja kahvatu teine, sellest ehk mõni teine kord.
Täna juhingi oma armsate tähelepanu hoopis vene grupile nimega Kasta. Tüübid näevad
igati tõsiseltvõetavad välja, mida saab öelda ka produktsiooni ja lüürika kohta. Mis siin arutada, vaadake ise:


Täna panin aga tähele, et kiilakalt poisilt nimega Vlad on koostöös muude ippoppfriikidega välja paiskunud järgmine klipp:



Niiet - ühendage nüüd oma arvuti korraliku võimendussüsteemiga.
Volüüm 2/3 peale või rohkemgi, bassi võiks ka lisada.
Kui kedagi ei juhtu väga pealt vaatama(no lemmikloom ei tule arvesse), tantsige.
Ja kujutage ette, kuidas te kõnniksite, kottpüksid jalas, kuldne nokats viltu peas, mööda oma kodulinna peatänavat ja karjuksite suvalistele möödakäijatele kõrva oma lemmikrefrääni - kasvõi väljamõeldud keeles.
Ja tingimata vehkige käega, eriti tähtsamate steitmentide edastamise ajal.
See töötab.
Yo!!!

3 comments:

t05h4 said...

Kiidan valikut. Kasta teeb päris hääd asja. Mulle vanast ajast meeldib see Vladi ja Läti räppari Gustavo koos tehtud träkk: http://youtu.be/IRP3LGSY3Pk
Minule kui algajale Läti keele purssijale tundus Lätis elades alati nii naljakas, et Läti keel on kõlaliselt kohati täpselt 1:1 Vene keel, aga sisuliselt on sõnade tähendus hoopis miskit muud.
Sellest ka lugu

Tuukan said...

Heheh..lätivene oli täiega naljakas.
Ise kohtusin Kastaga ühe oma teise vene lemmiku, Анимал Джас - nimelise rokkbändi kaudu. See on üldse väga toimiv skeem head mussi leida - uuri oma lemmikute lemmikuid.

Rents said...

Rents kiidab heaks. Võite kvaliteedimärgi peale panna.