Monday, February 20, 2012

Milleks "Tin Foil Hat" tegelikult mõeldud on...

embassyKõndisin mina ükspäev rahulikult võrguavarustes ja mida leidsin:

"Raeliitide Liikumine on mittetulundusühing, rahvusvaheline organisatsioon. See ühendab need, kes soovivad teavitada inimkond oma tõelist päritolu ja öelda inimestele väga eriline saadetud kirjad Elohim, kõrgelt arenenud maaväline teadlased, kes lõi elu Maal, sh inimkaubandus.

Aga levib see teadmine ei ole ainus eesmärk Raeliitide liikumine. Teine peamine missioon meie organisatsiooni on valmistada ametliku saatkonna tervitada tagasi meie loojad.
Läbi oma messenger, Rael, Elohim on lugupidavalt avaldanud soovi tulla ja kohtuda meile. Aga kuna nad soovivad tulla ainult siis, kui nende olemasolu on siin teretulnud, nad küsivad, et me kõigepealt tõendama oma soov kutsuda neid, luues asjakohase saatkonna enne nende saabumist.

See saatkond muutuks kolmanda Temple nagu ennustatud iidse pühakirja. Vastavalt sätestatud erisusi Elohim, peab ta olema ehitatud neutraalne koht, mis on antud õiguste eksterritoriaalsuse ja tagatud neutraalne õhuruumis. Annab sellist saatkonna ning saada vajalikke garantiisid õigusi oma sõitjate osutub, et inimkond on valmis ametlik kohtumine selle loojad.

(Detailplaneeringu ja spetsifikatsioonid palus saatkond on kättesaadavad www.ElohimEmbassy.org. [Valmimisjärgus])

Raeliitide liikumine on hiljuti palunud mitmeid riike üles kaaluma hosting saatkonna projekti ja mitu on teatanud huvides eraldamisel ruumi selline ettevõtmine. Esialgsed arutelud on juba käimas!
Nagu on näidatud dokumendis esitatud eri valitsused lähenedes saatkonnas Our Fathers Space toovad märkimisväärset rahalist kasu riigi hosting ta. Õnnelik rahvas naudivad ka erilist kaitset Elohim ja saada vaimset ja teaduskeskus planeedi aastatuhandet tulema."

Märksõnad "rahaline kasu" ja "õnnelik rahvas" ei ole kindlasti ka meie valitsejaid ükskõikseks jätnud. ACTA-ga sai enamvähem dialoogi käima; ootame põnevusega uute "esialgsete arutelude " tulemusi.
Mina pakuksin saatkonnaalaks välja mõne kinnistu Rae vallas. Taristu jumalast okei, noori tööealisi jalaga segada, pealinn ka kiviga visata...





No comments: