Wednesday, July 10, 2013

Murekiri

Isegi aeglasemad on nüüdseks vist taibanud, et väga tihti siia enam ei kirjutata, aga hiljuti sain nii südantlõhestava kirja, et tuli blog ikkagi reanimeerida.
Paluti anonüümsust. Et lugejad ei arvaks, et ma ise siin konspiratsiooni mõttes "murekirju" kirjutan, siis meenutuseks, et mina olen abielus ja seal teatavasti ei seksita.

Niisiis (kirjaviis muutmata):

Ma magasin esimest korda elus eesti keelt kõneleva mehega. Kõige hullem oli see, et ma ei oska üldse eestikeelset fucktalki.
Kas sa palun õpetaksid mind?
Mind ajavad kõik väljendid naerma.
Näiteks ma ütleksin, et fuck me stupid. Aga kuidas ma seda eesti keeles niimoodi ütlen, et ma ise naerma ei hakka? Rauta mind rumalaks? Ei sobi ju!
Slap my tits. Kolm silpi. Suurepärane. Aga eesti keeles?
Nii palju suhteprobleeme! Kas sa võtaksid palun seda anonüümse murekirjana ja jagaksid näiteks blogis minule ja teistele sama probleemiga inimestele selles osas nõu, keelenatsi nagu sa oled?

Ma olen küll keelenats*, aga kahjuks mitte dr. Noormann, nii et minust siin eriti abi pole. Palun konstruktiivset lähenemist, mitte lollakaid väljendeid, mis partneri pigem naerma võiks ajada. Samuti palun mitte ropendada, mõnel siin on lapsed.

*sest nats on ikka nats, mitte natsi, nagu mõni inglise keelt liiga palju kasutav lollpea arvata võiks, kui juba tähelepanu juhiti