Saturday, March 9, 2013

Mida oligi tarvis tõestada




See ei ole photoshop. Keegi täiskasvanu hoiab teda tagasi. Või süles. Raske on vahet teha.

Pilt Pajibast.

Friday, March 1, 2013

See ei ole ilublogi

Ehkki see ei ole mingi ilu- või moeblogi (kuigi me oleme kõik väga ilusad inimesed) - sellegipoolest teeksin siinkohal avaliku üleskutse kõigile lastele ja lapsemeelsetele, kes seda blogi lugema juhtuvad. (Ma näiteks ähmaselt mäletan, oli mingi veidi pealtkahekümnene noormees, kes ei suutnud kuidagi skoorida ja kes oma daamedele püksi pugemise luhtunud üritustest aeg-ajalt blogis - no sellisele ja veidi nooremale vanusegrupile). Ja ma saan aru, et see on ära leierdatud teema, aga ikkagi.

Niisiis. See siin on Justin Bieber. Pilt on Daily Mailist.



Justinil ei ole pükse jalas. Ta ise arvab, et on. Aga tegelikult ei ole.

Lapsed. Ma saan aru, et mood, eriti noortemood, on igal ajastul natuke naljakas olnud. Ja ma saan aru, et teid ei huvita see, et püksid-rebadel-käimise-mood pärineb, nagu kõik teavad, Ameerika vanglatest ja signaliseeris seal üsna ühemõtteliselt...no arvake ise, mida. Ilmselt teid ei huvita see ka, et inimesed, kes neid trende loovad ja riideid turule paiskavad, ilmselt peavad peenikest naeru, et kui idiootlikke asju ostetakse ja kantakse. Aga palun saage sellest aru: TE KÄITE RINGI PALJA PERSEGA. Aluspüksid on sellepärast alus.püksid, et neid kantakse riiete ALL.

Ärge käige palja persega. Pange ennast mehe moodi riidesse, okei? Isegi kui te olete nii noored, et veel kuskil karvad ei kasva.

P.S kes on küll a) noor ja b) rumal aga mitte c) imikupükste fänn, siis ärge tundke ennast puudutatuna.
P.P.S ma tunnen ennast hetkel haruldaselt vanana.